Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai: “Úgy voltam vele, hogy sajnálom, ezt most ellövöm…”

Az RB Leipzig 3-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot a német bajnokság (Bundesliga) szombat délutáni játéknapján magyar játékosai vezérletével…

(Photo by Joachim Bywaletz/DeFodi Images via Getty Images)

Az RB Leipzig magyar középpályása, Szoboszlai Dominik egy fantasztikus bombagóllal és egy gólpasszal vette ki a részét a fölényes sikerből, így érthető volt az öröme:

“Őszintén szólva, rendkívül boldog vagyok, hogy ki tudtunk jönni abból a rossz szituációból, ami az elmúlt két-három meccsen jellemzett minket. Nagyon örülök, mert csapatként tudtunk remekelni. Nem úgy álltunk egymáshoz, hogy “ez a te hibád” hanem küzdöttünk egymásért, mindig segítettük a másikat, és ez eredményezte a három pontot.

A csapattársaimtól ezt mindig megkapom, pontosan tudják milyenek a lövéseim. Kicsi lábam van, ez is segít ilyenkor, a többiek pedig meccsek előtt biztatnak, hogy próbálkozzak lövésekkel. Én meg úgy voltam: sajnálom, ezt most ellövöm!”

Az RB Leipzig két súlyos vereség után egy rangadó fölényes megnyerésével lábalt ki a hullámvölgyből, így a hétközben kinevezett új vezetőedző, Marco Rose győzelemmel debütált a csapat kispadján.

“Én ismertem már őt a Salzburgból, néhány elem végigkísérte a karrierjét Salzburgból Dortmundon és ’Gladbachon át idáig. Örülünk, hogy itt van és így akarjuk folytatni!” – mondta el régi-új edzőjéről Szoboszlai.