Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: tisztázta helyzetét a katalánokkal összeboronált spanyol válogatott hátvéd!

A nyár utolsó heteiben az FC Barcelonával élénken szóba hozott Inigo Martinez tisztázta a történteket, megvédve egyben az Athletic Bilbao becsületét. 

Mint ismert, spanyolországi hírek szerint a hátvéd 15+5 millió euró ellenében közel állt ahhoz, hogy a Barca játékosa legyen, ám a Bilbao nem akarta elengedni kulcsemberét, ngyobb összeget akart kérni.

Martinez szerint egyrészt ez nem így történt, másrészt ő sem sürgette a klubváltást.

“Pontosan tudom, miképp működik a futball világa… Az emberek sokat beszélnek olyan dolgokról, amelyekkel nincsenek is tisztában. Jól érzem magam, a nyáron is jól éreztem, szerencsére el tudtam vonatkoztatni a szóbeszédtől.” – idézi a katalán Sport című lap az Atheltic Bilbao spanyol válogatott hátvédjét.

“Nyugodt vagyok a jövőmet illetően. Jól érzem magam az Athletic-nél, nem is akarok másra koncentrálni. Nem tudok válaszokat adni azt illetően, mi történik majd egy év múlva, sok mindent múlik a klubon és az ügynökömön is.” – fogalmazott Martinez, akinek szerződése jövő nyáron lejár a baszkoknál, ám kérdés, hogy a középhátvéd-poszton jelenleg inkább már túlerősített Barca (Piqué, Araujo, Koundé, Eric Garcia vagy Christensen) figyelme vajon visszatér-e újfent a 31 esztendős hátvédre.