Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Xavi szerint jobbak voltak a Bayernnél!

A következőképpen értékelte csapata müncheni vereségét az FC Barcelona trénere, Xavi Hernández.

(Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A katalánok mestere szerint némiképp igazságtalan eredmény született a Bayern ellen, hiszen Xavi szerint ők voltak a jobb csapat a pályán.

“A Bajnokok Ligájában ilyen szintű csapatok ellen, ha egy pillanatra is elengeded az ellenfelet, azonnal megbüntetnek! Azt hiszem jobbak voltunk a Bayernnél, Legalább 6-7 komoly helyzetünk volt, amelyeket nem használtunk ki. A Bayern viszont jóval kegyetlenebb volt a mi kapunk előtt.” – idézi Xavi gondolatait a Movistar.

“Az első félidőben gólt, ólokat kellett volna szereznünk, ami döntően befolyásolhatta volna a találkozót. Az első góljuknál jobban kellet volna figyelnünk a szögletnél, a második előtt talán ha szabálytalankodtunk volna (…), megállíthattuk volna az átmenetüket. Nüanszokon múlik olykor a siker vagy a vereség.” – folytatta a Barca trénere.

“Domináltunk a találkozón, megvoltak a lehetőségeink is, de mint mondtam, kíméletlennek kellett volna lennünk a kapu előtt. Az eredményt tudnám egyedül negatívként említeni, hiszen azt gondolom tettünk annyit, hogy legalább egy döntetlenre rászolgáltunk volna. A vereség után nem mondhatom, hogy boldog vagyok, de rengeteg jó dolgot kaptam vissza a csapattól egy ilyen ellenféllel szemben is.” – tette még hozzá Xavi.