Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a peremembernek voltak ajánlatai, mégis maradt

A Kékek második számú hálóőrének több helyről is volt ajánlata, viszont a klubnál bíznak benne, így elutasította mindet és maradt a csapatnál.


(Photo by Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images)

Kepa Arrizabalaga a spanyol Cadena Sarnak adott nyilatkozatában, azonban belül is az El Largueróban nevezető műsorban árulta el, hogy több csapat is megkereste, azonban mindet elutasította, ugyanis a klub vezetősége biztosította őt arról, hogy maximálisan bíznak benne, és szeretnék, ha maradna a következő idényekre is az együttesnél.

“Megvoltak a lehetőségeim arra, hogy a nyáron elhagyjam a csapatot, de a klub folyamatosan bizalmat sugárzott felém, és ők mindenképpen azt szerették volna, hogy legyek a keretnek a tagja. Megvizsgáltam minden lehetőséget, és végül arra jutottam, hogy maradok ennek a nagyszerű csapatnak a részese” – mondta Kepa.

A 27 éves hálóőrtől azért is meglepetés a maradás, mert az elmúlt szezonban szinte alig jutott szóhoz, mindössze 15 tétmérkőzésen védhetett, többnyire kupa találkozókon. A jelenleg futó idényben pedig a két Bajnokok Ligája találkozót védte végig, bajnoki mérkőzésen nem kapott esélyt.