Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milánóból nézett ki védőt a Real Madrid – sajtóhír

Nemzetközi médiabeszámolók szerint a Real Madrid együttese ismét egy új hátvéd leigazolását fontolgatja…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Football Insider információi szerint a Real Madrid együttese is kinézte magának az Inter egyre kapósabb hátvédje, Milan Skriniar megszerzését a 2020-2021-es olasz bajnok Intertől.

A 27 esztendős védő 2017-ben 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett. Skriniar eddig minden sorozatot figyelembe véve már több mint 200 térmérkőzésen szerepelt az Inter színeiben, ezalatt hátvéd létére 11 gólt szerzett. Évről évre nélkülözhetetlen tagja a csapat védelmének, a tavalyi bajnoki cím alkalmával a 38-ból 32 mérkőzésen játszott. A legutóbbi kiírásban egyebek mellett 35 bajnokin és a nyolc BL-meccs mindegyikén számításba vették őt.

Az 54-szeres szlovák válogatott hátvéd hazájában a Zsolna csapatában szerepelt, míg az Intert megelőzően egy évet, a 2016-2017-es idényt töltötte a Samp alkalmazásában.

Skriniar megszerzése iránt a nyáron a Paris Saint-Germain és a Tottenham is komoly érdeklődést mutatott, de nem tudtak megállapodni egyik klubbal sem az eladásáról, mivel a hírek szerint a milánóiak legalább 80-90 millió euró körüli összeget kérnének érte.