Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: kiszemelték a Juventus középpályását! – sajtóhír

Az angol Premier League tabelláján újabb győzelmének köszönhetően továbbra is élen álló “ágyúsokkal” az olasz és angol sportsajtóban egybehangzóan összeboronálták a Juventus középpályását, Manuel Locatellit.

A Calciomercato beszámolója szerint Mikel Arteta menedzser továbbra is szeretné megerősíteni csapata középpályáját, ahová a Juve 24 esztendős játékosát szemelte ki.

Az Arsenal esélyeit jelentősen segítheti, hogy Locatelli -jó olasz módi szerint – jelenleg kölcsönben futballozik a Juvénál, ahová 2021-ben került, két évre a Sassuolótól.

A 24-szeres olasz válogatott középpályás ugyan jól kezdett Torinóban, ám az utóbbi hetek/hónapok gyengébb szereplése az ő egyéni teljesítményére is kihatott, így kérdés, a Juve vajon szeretné-e megtartani a játékost.

A Calciomercato is utóbbira hívja fel a figyelmet, kiemelve, hogy amennyiben a Juve a következő időszakban nem tesz lépéseket Locatelli megtartása érdekében, úgy a játékos visszakerülhet a Sassuolóhoz, ahol szinte biztos, hogy örömmel értékesítenék a piacon.

Mauel Locatelli értékét jelenleg 35 millió euróra taksálja a mértékadó Trasnfermarkt – Ez, vagy egy hasonló összeg vélhetően nem jelentene problémát az Arsenal számára.