Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oliver Kahn: “Julian alkalmasságához kétség sem férhet”!

Egyre hangosabbak azok a pletykák, miszerint Julian Nagelsmann napjai meg vannak számlálva a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München kispadján. A trénert most Oliver Kahn vezérigazgató vette védelmébe.

(Photo by Alex Grimm/Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Bayern München a hétvégén 1:0-ra kikapott az Augsburgtól a német bajnokságban. A címvédő így sorozatban 4. meccsén maradt nyeretlen a pontvadászatban, és a begyűjthető 12 pontból csupán 3-at sikerült megszerezni. Mindenközben a csapat legyőzte az Intert és a Barcelonát is a Bajnokok Ligájában, így igencsak kettős a csapat szereplésének a megítélése. Természetesen felmerültek már olyan hangok is, miszerint Julian Nagelsmannak távoznia kell a kispadról, de a trénert most a vezérigazgató Oliver Kahn vette védelmébe:

Nem állunk tárgyalásban más edzőkkel, mivel meg vagyunk győződve arról, hogy Julian alkalmas erre a feladatra. Természetesen senki sem elégedett a mostani eredményekkel, de ennek véget kell vetnünk és vissza kell térnünk a győzelmi ösvényre, ahogy azt korábban is tettük. A válogatott szünetben mindenkinek meg kell nyugodnia, hiszen kemény folytatás vár ránk a bajnokságban.

A Bayern a válogatott szünetet követően a Bayer Leverkusennel, a Borussia Dortmunddal és a Freiburggal fog összecsapni a pontvadászatban, míg a Bajnokok Ligájában a Plzen elleni mérkőzések várnak a bajor sztárcsapatra.