Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Salzburg sportigazgatója kikosarazta a Chelsea-t – HIVATALOS

Az elmúlt napokban a Chelsea megkörnyékezte a Red Bull Salzburg sportigazgatóját, az osztrák klub közleményben tisztázta a helyzetet…

(Photo by Hans Peter Lottermoser/SEPA.Media /Getty Images)

A Red Bull Salzburg együttese a keddi napon hivatalos közleményben reagált az elmúlt napok híreszteléseire és megerősítette, hogy Christoph Freund továbbra is a csapat sportigazgatója marad.

A 45 éves osztrák szakember 2006 óta dolgozik különböző poziciókban a Salzburg klubvezetésében, hatalmas rutinnal rendelkezik egy nemzetközi szinten is ismert játékosfejlesztő csapatnál, azonban továbbra is az osztrák csapatnál képzeli el a jövőjét:

“Amint azt az interjúkban már megerősítettem, a Chelsea valóban érdeklődött irántam. Ha egy ilyen nagy klub megkeres, az nemcsak a saját és az FC Red Bull Salzburg munkáját tiszteli meg, hanem természetesen személyes megfontolásokkal jár. Végül arra a következtetésre jutottam, hogy a legjobb helyen vagyok a Red Bull Salzburgnál, és szóba sem jöhet számomra a váltás. Egy rendkívül intenzív szakasz kellős közepén vagyunk, és fontos feladataink vannak a Bundesligában, a Kupában és a Bajnokok Ligájában – erre összpontosítok és koncentrálok” – jelentette ki a hűséges sportigazgató.

Úgy látszik nem minden a pénz, és a Chelsea amerikai tulajdonosa, Todd Boehly hiába gondolta, hogy bárkit megvehet, akit kinéz a piacon, időnként még ő is kap elutasító válaszokat.