Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: az új elnök most egy elszalasztott lehetőségen kesereg!

A Chelsea első emberévé előlépő Todd Boehly klubhoz közeli források szerint igencsak elkeseredett a ‘londoni kékek’ korábbi játékospolitikája miatt. 

Az amerikai üzletember szerint ugyanis a Chelsea hatalmas hibát vétett azzal, hogy Saúl Nigúez kölcsönvétele helyett ugyanabban az időben nem a már a Monacónál a szárnyait bontogató Aurelian Tchouaménit választották.

Boehly állítólag nyíltan hangot is adott véleményének, mi több az azóta már menesztett Thomas Tuchel felé is jelezte korábban, hogy hatalmas hibát követettek el, hogy nem Tchouaménit választották.

A Football London beszámolója szerint ugyanis a londoniaknak lehetőségük lett volna 2021 nyarán a francia középpályás szerződtetésére, ám mivel már akkor is 60-70 millió eurót kért volna a Moanco, Tuchelék figyelme Saúl felé fordult.

Az Atlético játékosa számára borzalmasan sikerült a londoni időszak, Tchouaméni pedig azóta érezhetően egyre fontosabb játékosa már most a Real Madridnak – Talán nem kell részletezni, kik veszítettek a történteken (…)Arról már nem is beszélve, hogy a Chelsea-nél Ngolo Kanté és Jorginho szerződése is lejár egy év múlva, így könnyen megeshet, hogy egyszerre szorul majd komolyabb átalakulásra a londoniak belső középpályája.