Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: januárban megvehetik a holland támadót! – sajtóhír

Az Ajax együttesétől a nyári átigazolási hajrában megszerzett Antony után Erik ten Hag menedzser újabb ígéretes támadót hozna a holland bajnokságból (Eredivisie); ezúttal a PSV Eindhoventől.

Erik ten Hag jól ismeri azt a Cody Gakpot, akinek a neve már a nyáron is felmerült a “vörös ördögök” kapcsán, ám akkor Anotny-ra esett a választás. Januárban azonban újra próbálkozhatnak a PSV-nél a manchesteriek.
A transzfer-guru, Fabrizio Romano szerint is aktuális lehet az MU januári érdeklődése.

Romano kiemelte beszámolójában, hogy a hírekkel ellentétben a nyáron konkrét lépéseket nem tettek az angolok a PSV felé, hisze Ten Hag mindenképpen Antony-t akarta, ám most minden változhat. Romano még azt is hozzáteszi, hogy szerinte Gakpo nyitott a váltásra, beszélhetett már Erik ten Haggal is, így kis túlzással az MU-ra vár a holland válogatott játékos.
Cody Gakpo szerződtetése nem feltétlenül lenne egy olcsó üzlet a Manchester United számára sem, hiszen a Transfermakrt 35 millió euróra taksálja a játékjogát (biztosra vehetjük, hogy ennyit minimum kérne is a PSV egy kérőtől- a szerk.) szerződése pedig hosszú távra, 2026-ig szól a nevelőegyesületével.