Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchesteri háború az Inter hátvédjéért – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint mindkét manchesteri csapata meg akarja szerezni az Inter és az olasz válogatott tehetséges védőjét…

(Photo by Francesco Scaccianoce/Getty Images)

A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Manchester City és a Manchester United egyaránt a soraiban szeretné tudni az Inter kiváló védőjét, Alessandro Bastonit, és ennek érdekében mindent megtehet majd a jövő nyári átigazolási időszakban.

A 23 éves védő fiatal kora ellenére már az egymást követő harmadik évben volt alapembere a milánói alakulatnak. Bastoni ez idő alatt már 126 tétmérkőzésen lépett pályára a Nerazzurri színeiben. Korábban az Atalanta csapatában nevelkedett és a bergamóiak színeiben mutatkozott be az első osztályban, majd a 2018-2019-es idényben a Parmánál töltött kölcsön alatt jutott először állandó játéklehetőséghez.

Bastonit korábban a Barcelona is árgus szemekkel figyelte, de a milánóiak egyelőre semmi esetben sem akarnak megválni tőle. Az Inter tavaly újította meg a labdarúgó szerződését 2024-ig, azonban mivel egyelőre a további jövője kérdéses, jelen állás szerint könnyen elképzelhető, hogy jövő nyáron nyitottak lehetnek túladni rajta.