Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AS Roma sztárja a Premier League-be vágyódik! – sajtóhír

A Corriere dello Sport beszámolója alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma angol válogatott gólfelelőse, Tammy Abraham szeretne visszatérni a Premier League-be…

Az olasz lap úgy tudja, hogy Tammy Abraham jól érzi magát az olasz fővárosban, de hosszú távú jövőjét nem az AS Romában képzeli el. Az angol válogatott labdarúgó szeretne minél előbb visszatérni a Premier League-be, akinek a szerződése állítólag magába foglal egy 67 millió fontos visszavásárlási záradékot, ami jövő nyáron lép életbe. Tehát könnyen lehet, hogy Abraham a következő szezontól újra a Chelsea-t erősítheti, amennyiben egykori klubja él ezzel a lehetőséggel. Abraham iránt egyébként korábbi hírek szerint az Arsenal mutatott komoly érdeklődést. 

Tammy Abraham 2021 nyarán igazolt át az AS Romához a Chelsea-től 37 millió font ellenében. A közvélemény nem igazán fogadta jól az angol támadó érkezését, azonban Abraham végül bizonyított a kételkedőknek. Első idényében 53 tétmérkőzésen 27 gólig jutott, ebből jó néhány pontot/pontokat érő találat volt tőle. Hatalmas szerepe volt abban, hogy az AS Roma megnyerte az Európa-konferencialigát, a kupasorozatban 9 gólt szerzett.