Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német középpályást igazolt az Újpest – HIVATALOS

A gyenge rajtból kilábalni látszó Újpest egy újabb idegenlégiós szerződtetésével erősítette meg keretét…

 

Az Újpest a csütörtöki napon jelentette be, hogy szerződést kötött a szabadon igazolható fiatal német középpályással, Luis Jakobival.

A 2001-es születésű középpályás a Mainz utánpótlásában kezdte karrierjét, majd az U19-es együttestől a Greuther Fürth második csapatához került, az elmúlt idényt pedig a Türkgücü Münchennél töltötte. A 177 centiméter magas futballista a pálya közepén érzi otthonosan magát, ott is leginkább védekező, illetve középső középpályásként számítottak rá eddigi vezetőedzői.

“Szia Újpest! (magyarul – a szerk.) Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek Újpesten, örömmel tölt el, hogy a klubbal és a klubbért dolgozhatok ebben a gyönyörű közegben, ebben a fantasztikus Stadionban. Remélem, hogy amint beilleszkedtem már a mérkőzéseken is szerepet kapok és hozzásegíthetem a csapatot a sikerekhez. Sokat fogok dolgozni az edzéseken és harcolni a pályán játékostársaimért, a teljes stábért és természetesen a szurkolókért is!” – köszöntötte a szurkolókat a klub hivatalos honlapjának.

Az első hat fordulóban nyeretlen Újpest az előző két mérkőzését megnyerte a Vasas és a Kisvárda ellen, így jelenleg az NB I 12 csapatos mezőnyének kilencedik helyére küzdött fel magát.