Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rangers: a Premier League-be csábítanák a tehetséget! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Premier League több csapata, köztük olyan nagyágyú is, mint a Manchester United szemet vetett a Glasgow Rangers 18 esztendős tehetségére, Leon Kingre.

 

A 2004-es születésű skót utánpótlás válogatott középhátvéd monitorozására a hírek szerint az MU mellett a Leeds United és a Newcastle United is többször küldött megfigyelőket; az elmúlt héten pedig számos PL-klub figyelte testközelből a Liverpool ellen az Anfield Road-on kezdőként pályára lépő játékost.

A Rengers-nevelésű, brit hátvéd létére mindössze 183 cm magas King az idén csatlakozhatott a glasgow-iak első csapatához, ahol a Bajnokok Ligájában és a skót Premiership-ben rendre lehetőséget kap.

A fiatal játékoson ha csak a télen nem adja el a Rangers, a skót nem sokat ‘kereshetnek’, hiszen King piaci értékét mindössze pár százezer euróra taksálják jelenleg, ráadásul szerződése is hamarosan az utolsó évébe lép (2024-ig szól – a szerk.).

Leon King Premier League-be történő szerződésének lehetőségéről már a neves transzfer-guru, Fabrizio Romano is beszámolt már, ráerősítve a híresztelésekre.