Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosától is megválna télen a Chelsea! – sajtóhír

A 90min.com beszámolója szerint két játékosától is megválna a téli átigazolási időszak folyamán az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea…

A weboldal úgy tudja, hogy a Chelsea a januári transzfer időszak folyamán megválna Hakim Ziyech-től illetve Denis Zakariától. A svájci középpályás nyáron az utolsó pillanatban érkezett kölcsönben a Juventustól, azonban még egy percet sem kapott, ráadásul a bajnokságban még keretbe sem került. Ami a marokkói futballistát illeti, távozása már régóta téma a Chelsea háza táján, az AC Milan állítólag továbbra is szívesen soraiban tudná. 

Hakim Ziyech 2020 nyarán az Ajaxtól igazolt át a Chelsea-hez 40 millió euró ellenében. A marokkói kiválóság nem tudott meghatározó játékossá válni a londoni gárdánál, ahol eddig 88 tétmérkőzésen lépett pályára, melyek során 14 találatot és 10 gólpasszt jegyzett. Hakim Ziyech az aktuális idényben mindössze 5 találkozón kapott lehetőséget, a legutóbbi Milan elleni BL-meccsen a keretbe se került be. Szerződése még 2025-ig köti a Chelsea-hez. 

Denis Zakaria vételi opcióval érkezett a Chelsea-hez, viszont a jelenlegi helyzetet tekintve a csapat biztos nem fog ezzel a lehetőséggel élni. A svájci válogatott középpályás a BL-ben rendre bekerül a keretbe, azonban ahogy már említettük, a bajnokságban még a padra sem ülhetett le eddig.