Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: több hétig nem számíthatnak rutinos támadójukra!

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a következő hetekben nem számíthat támadójára, Ángel Di Mariára a csapat legfrissebb orvosi diagnózisa alapján.

(Photo by Filippo Alfero – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Mint arról beszámoltunk, a Juventus együttese 2:0-s vereséget szenvedett a Maccabi Haifa otthonában a hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A torinói együttes számára nem ez volt az egyetlen komoly érvágás a találkozóval kapcsolatban, ugyanis Ángel Di Maria is megsérült, akit még az első félidőben le kellett cserélnie Massimiliano Allegrinek. Az argentin játékossal kapcsolatban azóta felmerült, hogy a combizomsérülés miatt kétséges, hogy ott lehet-e majd a november 20-án kezdődő világbajnokságon. A legfrissebb orvosi diagnózisok alapján a 34 éves futballistának nagyjából 20 napot kell kihagynia, tehát november elején már ismét hadra fogható állapotban lesz, így minden bizonnyal elutazhat majd Katarba.

Az argentin válogatott a C-csoportban kezdi meg a küzdelmeket a világbajnokságon, ahol Szaúd-Arábiával, Mexikóval és Lengyelországgal mérkőznek majd meg a továbbjutásért.