Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tagadja a januári távozásáról szóló pletykákat a Juventus sztárja

A Bajnokok Ligája csoportköréből már biztosan kieső Juventus háza táján számtalan híresztelés jelent meg az elmúlt időszakban…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Juventus nyáron igazolt argentin szélsője, Ángel Di María ismét tájékoztatást adott a jövőjével kapcsolatban, reagálva az esetleges januári távozását firtató híresztelésekre:

“Nem szokásom az ilyen pletykákra reagálni, de most úgy éreztem, itt az ideje. Sok hazugság látott napvilágot mostanában a jövőmmel kapcsolatban. Igen, hallhattatok olyan nyilatkozatokat tőlem, hogy szeretnék visszatérni a Rosario Centralhoz – de ezt már azóta hangoztatom, hogy 2007-ben megérkeztem Európába. Ez nem azt jelenti, hogy ma szeretnék távozni, és nem fogok távozni januárban sem. Boldog vagyok ebben a nagyszerű csapatban és ebben a városban, és amikor újra fitt leszek, a legjobbamat fogom nyújtani a klubért, ahogy mindig is tettem akár itt, akár a korábbi csapataimban.”

A 34 éves játékos különféle sérülései miatt eddig mindössze hét mérkőzést játszott új csapatában, ezalatt viszont egy gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Di María korábban többször is hangoztatta, hogy az európai karrierje végeztével vissza szeretne térni nevelőcsapatához, a Rosário Centralhoz, melyre legkorábban jövő nyáron kerülhet sor, ugyanis egyéves megállapodást kötött a Juventusszal.

A BL-ből való kiesés mellett a torinóiak a Serie A aktuális szezonjában sem brillíroznak, hiszen a helyi rekordbajnok csak a nyolcadik helyet foglalja el, öt ponttal lemaradva az utolsó BL-helyezéstől, de a legutolsó négy meccséből hármat megnyerve megkezdte a felzárkózást.