Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: bajnoki riválistól érkezhet új balhátvéd! – sajtóhír

A Diari ARA című katalán lap beszámolója szerint az FC Barcelonánál a jövőbeni lehetséges átigazolási célpontok között szerepel Arnau Martinez neve is. 

A Girona 19 esztendős balhátvédjének szerződtetése hosszabb távon megoldást jelenthetne a Barca hátvédsorában, nem is beszélve arról, hogy Martinez a védelem minden posztján bevethető.

A spanyol U21-es válogatott játékos, aki pár évvel korábban a Barca akadémiáján is pallérozódott, az idei szezonban a kezdőcsapat egyik meghatározó tagja. A Diario ARA felhívja a figyelmet arra is, hogy a Martinez nem is olyan régen maga is nyilatkozott arról, hogy egy álma válna valóra azzal, ha a Barca felnőtt csapatában is futballozhatna. “Nem tagadom, mindig is arról álmodtam, hogy egyszer a Barcában futballozhatok.” – idézi a katalán lap a játékos korábbi kijelentését.

A beszámoló szerint a klubváltásra legkorábban csak a következő nyáron kerülhetne sor, hiszen a klub anyagi helyzetét is figyelembe véve, fontos tényező lesz a Barcánál, hogy mely játékosok távoznak majd a klubtól.

Arnau Martinez szerződése 2025-ig szól jelenleg a Gironával, kivásárlási ára állítólag 20 millió euró; a játékos piaci értékét jelenleg 6 millió euróra taksálja a mértékadó Trasnfermarkt.