Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: “A Manchester United elárult engem…”

A mostanában sokat bírált Cristiano Ronaldo saját bevallása szerint a szurkolók kedvéért állt a nyilvánosság elé…

(Photo By Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)

A Manchester United sokat bírált klasszisa, Cristiano Ronaldo a The Sunnak is dolgozó Piers Morgan műsorában kíméletlen őszinteséggel beszélt magánéleti problémáiról és a csapatánál kialakult helyzetről. A másfélórás beszélgetés során a 37 éves portugál kiválóság őszintén beszélt az elmúlt időszakról, amely nehezen alakult számára, de most eljött az ideje, hogy megtörje a csendet:

Életem legnehezebb időszakában vagyok. Úgy érzem, elárult a Manchester United, és mindenért én lettem a hibás, fekete bárányt csináltak belőlem.”

Ronaldo a beszélgetésben kitért a manchesteri visszatérése óta dolgozó edzőire, akik közül kettőt a földig alázott:

“Solskjaerral nem volt problémám. Rangnickról nem is hallottam korábban. Hogy lesz valakiből a Manchester United főnöke, ha nem is irányított előtte futballcsapatot? Ten Hagot nem tisztelem, mert ő sem tisztel engem. Ha te nem tisztelsz engem, én sem foglak soha tisztelni téged.”

Az interjú során őszintén elárulta, hogy magánéletében is nehéz időszakon mentek keresztül, miután Georgina Rodríguezzel elveszítették újszülött gyermeküket.

Emellett a neki időről időre kéretlen tanácsokat osztogató Wayne Rooney-ról is elmondta a véleményét: “nem tudom, miért kritizál. Valószínűleg azért, mert ő már befejezte a pályafutását, én pedig még mindig magas szinten játszom. Nem fogom azt mondani, hogy jobban nézek ki nála, ami egyébként igaz” – tette hozzá nevetve.

“Imádom a Manchester Unitedet, imádom a szurkolóit, akik mindig mellett voltak. De a klub úgy látszik máshogy akarja csinálni… Sok, sok dolgot kéne megváltoztatniuk. Úgy érzem, hogy Sir Alex Ferguson távozása óta semmi előrelépés nem történt a klubnál.”

Ronaldo az idei szezonban 16 mérkőzésen mindössze három gólt szerzett, kétszer az Európa-ligában, egyszer a bajnokságban volt eredményes. A PL-ben jobbára csak csereként veszik őt számításba, a nemzetközi mérkőzéseken jutott rendszeres játéklehetőséghez.

A fenti szavai után cseppet sem lenne meglepő, ha még ennyi lehetőséghez sem jutna, vagy egyáltalán pályára sem lépne többet a “vörös ördögök” mezében. Vagy az egész interjút már egyfajta búcsúnak szánta?!