Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atalanta csalódott játékosát a Tottenham igazolhatja le – sajtóhír

A bergamói csapattól elvágyódó középpályásra Antonio Conte szívesen igényt tartana a Sky Sports értesülései szerint.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

A Tottenham januárban leigazolná az Atalanta labdarúgóját, Ruslan Malinovskyit, aki nagyjából 2 hónappal ezelőtt kijelentette, hogy ha nem kap több játéklehetőséget, akkor már a téli átigazolási időszakban váltani szeretne.

Az ukrán válogatott játékos úgy gondolja, hogy a kvalitásai és az elmúlt szezonokban mutatott teljesítménye miatt több percet érdemelne, mint amennyit jelenleg kap Gian Piero Gasperini mestertől. Ráadásul, ha kap bizonyítási esélyt, akkor élni szokott vele, és éppen ezért sem érti, hogy miért nem játszik többet, így mindenképpen távozna már januárban Malinovskyi, amelyet a Spurs köszönne szépen és leigazolnák őt. Ugyanakkor az olasz edző részéről is érthető a padoztatása, ugyanis jövőnyáron lejár a 29 éves támadó szellemű középpályás szerződése, amelyet nem kíván megújítani.

Malinovskyi 2019-ben csatlakozott az Atalantához a Genk csapatától közel 14 millió euróért cserébe, azóta 142 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, amelyeken 30 gólt és 28 gólpasszt jegyzett.