Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: extrém helyről érkezhet Laidouni utódja – sajtóhír

Miután a Ferencváros sportigazgatója is megerősítette, hogy megfelelő ajánlat esetén távozhat Aissa Laidouni, egyre több híresztelés jelenik meg a tunéziai középpályás pótlásával kapcsolatban…

 

A guatemalai újságíró Fabrizio Guzmán értesülései szerint a Ferencváros 800 ezer euróért cserébe megvásárolja a CSD Municipal védekező középpályását, Rudy Barrientost, aki minden bizonnyal a nyáron lejáró szerződésű Aissa Laidouni pótlására érkezhet a IX. kerületbe.

A 23 éves védekező középpályás 23 mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban, ezalatt négy-négy gólt és gólpasszt regisztrált. Barrientos emellett 17-szer szerepelt eddig hazája nemzeti csapatában.

A Ferencváros sportigazgatója, Hajnal Tamás korábban megjegyezte, folyamatosan érdeklődnek a Laidouni iránt, a világbajnokságon mutatott teljesítménye pedig csak felerősítette ezt. Minden bizonnyal lehetetlen lesz a tunéziai játékos megtartása, akinek nyáron lejár a szerződése, tehát utoljára a januári transzefer időszakban tudnak még átigazolási díjért cserébe megválni tőle.

Ahogy már megszokhattuk, a Ferencváros nem kommentál átigazolási pletykákat, várhatóan csak a hivatalos transzferről fognak majd beszámolni, amennyiben valóban létrejön az üzlet.