Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: Vinícius reméli, hogy tovább folytatják a táncot

A brazil válogatott 4-1-re legyőzte Dél-Koreát a nyolcaddöntőben, ezzel bejutott a világbajnokság egyenes kieséses szakaszának következő körébe…

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

A brazil válogatott tagjai örömittasan értékeltek a kiütéses győzelem után, miután a mérkőzést már az első félidőben eldöntötték. A Real Madrid tehetsége, Vinícius Júnior bízik benne, hogy még sokáig tarthat a szereplés:

“Ahogy telik az idő, egyre jobban belelendülünk a világbajnokságon. Mindenkinek egyre nagyobb a magabiztossága, az önbizalma. Ma egy olyan ellenféllel játszottunk, ami azért megnehezíti bármelyik csapat dolgát, de remekül játszottunk, s az egyéniségek eldöntötték a mérkőzést.”

Emellett természetesen a kórházban kezelt Pelének is üzent: “Reméljük, hogy eltáncolunk a döntőig. Innen szeretnénk egy nagy ölelést küldeni Pelének, nagyon nehéz helyzetben van. Mindannyian együttérzünk vele, érte is bajnokok akarunk lenni!”

“Mindannyian a legjobbakat kívánjuk Pelének, bízunk benne, hogy sok erővel tudjuk ellátni egy ilyen győzelem során. Érte is játszottunk” – csatlakozott hozzá Neymar.

A Selecao péntek délután a négy évvel ezelőtti döntős Horvátország ellenfeként lép pályára a világbajnokság negyeddöntőjében.