Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MEZmegaz: lesifotón az olasz válogatott új Adidas meze!

Eddig jobbára csak koncepció rajzokon és digitális bemutatókon találkozhattunk az olasz válogatott mellé újra elszegődő Adidas debütáló hazai mezével. Ám most megtört a jég, és megcsodálhatjuk az új együttműködés első, igencsak letisztult példányát.

1979. után tér vissza az olasz válogatott mellé a futballpiacon manapság igen sok teret veszítő Adidas. A német sportszergyártó az idei vb-n már csak a második legtöbb együttest támogatta, jócskán lemaradt a piacvezetővé előlépett Nike mögött.

Ám jövő januártól egy nagy halat köszönhetünk az Adidas „istállójában”, lévén hosszú egyeztetések után megállapodtak a FIGC-cel, amely húsz év (egy-egy vb-, és Eb-győzelem) után mond búcsút a Pumának. Szerencsére az új szponzor igyekezett nem igyekezni, és egy nem túl bonyolított, letisztult mezzel ünnepelte meg az új „házasságot”.

A tengerkék pólón bár megjelennek a hullámok, ám mindez nem zavaró. Az olasz zászló három színe a galléron pedig retro, ám korántsem ízléstelen, hanem sokkal inkább elegáns hatást kelt. Mindemellett a válogatott címere is ráncfelvarráson esik át, és igencsak emlékeztet a korábbi emblémákra.