Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sevilla: szerződést bontottak a nyáron érkező középpályással! – Hivatalos

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a nyáron érkező Iscóval.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Mindössze 4 hónapig tartott Isco és a Sevilla közös kalandja, a mai nap folyamán ugyanis megszületett a hivatalos bejelentés, miszerint közös megegyezéssel a felek felbontották a középpályás szerződését. Az andalúz klub ebben a szezonban pocsék rajtot vett, a bajnokságban 14 forduló után ugyanis mindössze 11 pontot gyűjtöttek, amellyel a 18. azaz kieső helyen állnak. Az ötszörös BL-győztes játékos ebben a négy hónapban összesen 19 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt 1 gól és 3 gólpassz került a neve mellé, azaz ő is elmaradt az elvárásoktól.

A közös megegyezéssel történő szerződésbontás nem jött hirtelen, hiszen Isco kapcsolata akkor romlott meg a vezetőséggel, amikor a gyenge szezonkezdet miatt menesztették Julen Lopetegui vezetőedzőt. A 30 éves játékos később a sportigazgatóval, Monchival is összeveszett, majd a Lopetegui helyére érkező Jorge Sampaoli is közölte, hogy nem számol Iscóval, mivel szerinte a középpályás nem tesz meg mindent a győzelemért.