Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a török bajnokságban köthet ki a mellőzött középpályás! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben jártas újságíró, Nicoló Schira beszámolója alapján az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan mellőzött középpályás, a francia Tiemoué Bakayoko az Adana Demirsporhoz kerülhet…

Nicoló Schira információi szerint januárban távozhat az AC Milantól Tiemoué Bakayoko és az Adana Demirspornál köthet ki. A francia középpályás jelenleg a Chelsea-től van kölcsönben az olasz gárdánál 2021 nyara óta, ráadásul már másodjára. Tiemoué Bakayoko már az előző idényben egyre kevesebb lehetőséget kapott Piolitól, az aktuális szezonban viszont egyértelműen kikerült a tréner elképzeléseiből és gyakorlatilag néhány perc erejéig sem kerül a pályára. 

Tiemoué Bakayoko tagja volt annak az AS Monacónak, amely a 2016/2017-es idényben megnyerte a bajnokságot, teljesítménye miatt pedig őt is elvitték. Az akkor 23 esztendős játékosért cserébe 40 millió eurót fizetett a Chelsea, Antonio Conte kezei alatt alapembernek számított, ám Sarri nem számolt vele, így kölcsönbe került. Bakayoko az elmúlt években tehát két ízben megjárta az AC Milant, valamint egyszer-egyszer a Napolit és az AS Monacót.