Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2022: sérülése ellenére kiválóan teljesített az argentinok védője

Argentína tizenegyesekkel legyőzte Franciaországot a világbajnokság döntőjében, és története során harmadszor is világbajnok lett…

(Photo by Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

Az argentin válogatott vb-szereplése alatt rendkívül hasznos teljesítményt nyújtó balhátvéd, Marcos Acuna felesége, Julia Silva érzelmes sorokkal tisztelgett férje előtt a közösségi oldalán:

“Július óta, amikor megsérültél az előszezonban, egészen a mai napig fizioterapeutával dolgoztál. Minden nap és több órán keresztül. Fájdalommal teli pillanatokban láttalak, máskor jobban érezted magad, számtalanszor mondták az orvosok, hogy ne tedd, de senki nem tudott eltántorítani a célodtól, hogy ott legyél a világbajnokságon.

Te vagy a legőszintébb srác, akit ismerek, hatalmas szívvel. Profi vagy, aki még a saját testével is küzd azért, hogy megvédje a pajzsot a mellkasán. Hihetetlen vagy és a legjobb példa gyermekeink számára. Nemes vagy, alázatos, önfeláldozó, jelen vagy, gondolsz másokra, benne vagy a részletekben, mindenki, aki ismer, szeret téged. Elképesztően büszke vagyok rád, még akkor is ha sokan nem tudják felmérni a teljesítményedet.

“Annyira megérdemled, szerelmem. Köszönöm, hogy ezt megélhettük, köszönöm a családot, amit alkotunk, köszönöm, hogy olyanok vagytok, mint mindig, köszönöm az értékeiteket, köszönök mindent! Kitörölhetetlen emlékeket hoztatok létre, a kicsik arcát látva, az irántad érzett szeretet és büszkeség látszik rajtuk. Szeretünk bajnokom. Hajrá Argentína!”

A Sevilla balhátvédje a szaúdiak elleni csoportmeccsen és a franciák elleni döntőben csereként, az argentinok összes többi mérkőzésén kezdőként lépett pályára a világbajnokságon.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!