Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elköszönt az Atlético támadója, Angliában folytatja

Az Atlético Madrid kevés lehetőséget kapó támadója elköszönt a “matracosoktól”, és már az is borítékolható, hogy hol folytatja…

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Az Atlético Madrid csapatától másfél év után elköszönt a csapat brazil támadója, Matheus Cunha, aki képtelen volt beváltani a hozzáfűzőtt ígéreteket:

“A szeretetről és a szeretet érzéséről. Ezek a dolgok sosem fognak változni – valakivel azonosulni, amikor az ember fontosnak érezheti magát, amikor egy család tagjává válik. Atlético, fantasztikus játékosaid vannak, sportolóként és emberként is és vannak rajongóid, akiknek köszönhetően a világ másik felén is otthon érezhettem magam. A futball olyan, mint bármelyik másik munka, megvan a maga hierarchiája, vannak, akik irányítanak és meghozzák a döntéseket, amikor aztán neked is döntened kell. Az Atlético mindig megmarad a szívemben. Mindent megadtál nekem, nagyon szépen köszönöm” – írta a közösségi oldalán.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a 23 éves támadó a Wolverhampton Wanderers futballistája lesz a jövőben, ahoáv 52 millió eurós üzlet keretein belül szerződthet.

Cunha 2021 nyarán 30 millió euróért cserébe került a Hertha BSC-től a madridiakhoz, ahol viszont 54 tétmeccsen csupán hét gólt és nyolc gólpasszt szerzett, képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának.