Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gyermekotthonba látogattak el a magyar válogatott sztárjai

A magyar válogatott előző és jelenlegi csapatkapitánya egy gyermekotthonba látogatott el karácsony előtt…

A magyar válogatott korábbi és jelenlegi csapatkapitánya, Szalai Ádám és Szoboszlai Dominik a minap a Cseppkő Gyermekotthoni Központba látogatott el, ahol ajándékokkal halmozták el a gyermekeket és fociztak is velük.

A két játékos hosszasan elidőzött náluk, a vidám kérdezz-feleleket a különböző ereklyék aláírása és a közös, már a karácsonyfa alá kerülő fotók elkészítése követte – aztán kezdődhetett a játék, a valódi örömfoci.

A több magyar válogatott labdarúgót képviselő EM Sports ügynökség, valamint a Szalai Ádám által alapított Játékidő Alapítvány összefogásából 12,3 millió forint gyűlt össze, melyből a Cseppkő Gyermekotthoni Központ és a Hajdú-Bihar Megyei Gyermekotthoni Központ öt-öt millió forint támogatást kapott, míg a fennmaradó összeget egy daganatos megbetegedésben szenvedő kisfiú gyógykezelésére ajánlották fel.

“Esterházy Mátyás csapata és játékosai példát mutatnak összefogásban és mások segítésében . Megtisztelő, hogy megkaptuk a lehetőséget és a felkérést e nemes cél érdekében, biztos vagyok benne, hogy a jövőben folytatjuk az együttműködést” – mondta el Szalai.

“Először is köszönöm Szalai Ádámnak, hogy az első perctől kezdve teljes nyitottsággal és aktív jelenléttel támogatta az EM Sports Jótékonysági Karácsonyi Gálát és a Játékidő Alapítvánnyal közös akciónkat . Nagyon büszke vagyok a játékosainkra, partnereinkre és minden vendégünkre, akik lelkesen segítették az összefogásunkat, ezúton köszönöm ezt nekik is. Bízom benne, ezzel a kezdeményezéssel hagyományt teremthetünk, és többeket arra sarkallhatunk, hogy más, nehéz helyzetben lévő embereket támogassanak” – fogalmazott Esterházy Mátyás.