Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iniesta: “Ha nem nyert volna, akkor is Messi lenne a legjobb”

Argentína tizenegyesekkel legyőzte Franciaországot a világbajnokság döntőjében, és története során harmadszor is világbajnok lett…

(Photo by Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

Az argentin válogatott csapatkapitánya, Lionel Messi a múlt hétvégén megszerezte a kollekciójából hiányzó nagy elismerést, és világbajnok lett hazája nemzeti csapatával. Sokan úgy gondolják, hogy ezzel végképp eldőlt, hogy ő minden idők legjobb játékosa, ám egykori Barcás csapattársa, Andrés Iniesta szerint ettől függetlenül is az:

“Számomra akkor is Messi lenne a legjobb, ha nem nyerte volna meg a világbajnokságot. Azt gondolom, az emberek el sem tudják képzelni, milyen boldogságot okozott neki a vb-győzelem. Persze nemcsak neki, hanem egész Argentínának.”

“Biztos vagyok benne, hogy aki eddig sem Messit tartotta a legjobbnak, az a világbajnoki cím ellenére továbbra is előáll kifogásokkal, miért van nála jobb játékos” – szúrt oda a Japánban futballozó spanyol középpályás a bírálóknak.

A minap Pep Guardiola is elmondta a véleményét arról, hogy kit tart minden idők legjobb játékosának.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!