Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolási körkép – A nap legfontosabb hírei – December 24.

Üdvözöljük minden kedves Olvasónkat! A Fociclub.hu csapata a téli átigazolási időszakban is minden este elhozza a legfrissebb és legfontosabb hivatalos bejelentéseket, transzferhíreket és pletykákat, így mindig első kézből értesülhetsz a játékoskeringről és klubváltásokról. Tarts velünk minden este Átigazolási körképünkkel, ahol összegyűjtjük neked a nap transzferhíreit, de cikkünk 19:00 és 20:30 között is folyamatosan frissül kollégáink jóvoltából. Ha velünk tartasz, akkor nem maradsz le semmiről!

HIVATALOS BEJELENTÉSEK:

Racing Club: visszatért nevelőcsapatához a rutinos argentin futballista! A 35 esztendős Maximiliano Moralez a Racing Club színeiben folytatja pályafutását, ahová 2007 után tért vissza. Az elmúlt hosszú évek alatt megjárta többek között az Atalantát, legutóbb pedig a New York Cityben játszott, ahol társaival magasba emelhette az MLS-kupát. Bővebben ITT!

Játékossors: a Kozármisleny színeiben folytatja a korábbi gólkirály! Az NB II-ben szereplő együttes bejelentette, hogy szerződtette Daru Bencét, aki korábban a ZTE játékosaként a 2015/2016-os idény folyamán a másodosztály gólkirálya lett. A 28 esztendős csatár megfordult az NB I-ben a Paksnál, azonban ott nem tudott alapemberré válni. Bővebben ITT!

HÍREK, PLETYKÁK:

PSG: a Manchester United középpályása érkezhet? Brit sajtóhírek alapján a Paris Saint-Germain a januári átigazolási időszak során szerződtetné a United mellőzött brazil játékosát, Fredet. A tapasztalt középpályás szerződése 2024 nyarán jár le egyébként. Bővebben ITT! 

Newcastle: a Southampton kiválóságával erősítene Eddie Howe csapata! A Sky Sports információi alapján a Newcastle United szeretné megszerezni a Soton angol válogatott középpályását, James Ward-Prowse-t. Bővebben ITT!

Napoli: a marokkói válogatott egyik legjobbját szerezné meg az olasz sztárcsapat? Az átigazolási ügyekben jártas Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Napoli felvette a kapcsolatot az Angers-val a katari vb-n remekül teljesítő Azzedine Ounahit illetően. Bővebben ITT!

Sevilla: a Tottenham fiatal középpályását igazolná le az andalúziai gárda! Az El Chiringuito TV beszámolója alapján a Sevilla szívesen soraiban tudná a Spurs mellőzött szenegáli középpályását, Pape Sarrt. Bővebben ITT!

A téli transzferidőszak általában csendesebb nyári társánál, azonban így is tartogathat még bombameglepetéseket. A csapatok leggyakoribb célja ilyenkor, hogy a szezon hátralévő részére megerősítsék a keretüket, de több esetben az is megtörténhet, hogy csak a szezon felénél tudják megszerezni a már korábban kiszemelt játékosokat a klubok. Cikkünk második felében “felrajzoljuk”, az öt legerősebb bajnokság élcsapatainak átigazolási térképét. Ki, honnan, hova és mennyiért szerződött?! Listánk minden nap frissül, egészen az átigazolási szezon végéig.

Arsenal

Érkezők: –

Távozók:  –

Chelsea

Érkezők: –

Távozók: –

Liverpool

Érkezők: –

Távozók: –

Manchester City   

Érkezők: –

Távozók: -

Manchester United

Érkezők: –

Távozók:  Cristiano Ronaldo (klub nélküli)

Tottenham Hotspur

Érkezők: –

Távozók: –

 

Real Madrid

Érkezők: Endrick (Palmeiras – 35 millió – 2024-ben)

Távozók: –

Barcelona

Érkezők: –

Távozók: Gerard Piqué (visszavonult)

Atlético Madrid

Érkezők: –

Távozók: –

Sevilla

Érkezők: –

Távozók: Isco (klub nélküli)

Villarreal

Érkezők: –

Távozók: –

Inter

Érkezők: –

Távozók: –

AC Milan

Érkezők: –

Távozók: –

Juventus

Érkezők: Mohamed Ihattaren (Ajax – kölcsönből vissza)

Távozók: –

Napoli

Érkezők: –

Távozók: –

Atalanta

Érkezők: –

Távozók: –

AS Roma

Érkezők: Ola Solbakken (Bodø/Glimt – ingyen)

Távozók: –

Bayern München

Érkezők: –

Távozók: –

Borussia Dortmund

Érkezők: –

Távozók: –

RB Leipzig

Érkezők: Örjan Nyland (klub nélküli – ingyen)

Távozók: –

PSG

Érkezők: –

Távozók: –

Marseille

Érkezők: –

Távozók: Luis Suárez (UD Almería – kölcsön)

Lyon

Érkezők: –

Távozók: –

Monaco

Érkezők: –

Távozók: –

Téli piaczárási időpontok a nagyvilágban:
Anglia
: 2023. január 1. – január 31. 23:00-ig

Spanyolország: 2023. január 2. – január 31. 23:00-ig
Olaszország: 2023. január 2. – január 31. 19:00-ig
Németország: 2023. január 1. – január 31. 17:00-ig
Franciaország: 2023. január 1. – január 31. 23:00-ig
Hollandia: 2023. január 1. – január 31. 23:00-ig
Portugália: 2023. január 1. – február 2. 23:00-ig
Törökország: 2023. január 1. – február 8. 19:00-ig
Magyarország: 2023. január 15.– február 14. éjfélig

* Átigazolási listánk nem tartalmazza azokat a kölcsönszerződéseket, melyek nem különösebben befolyásolják a klubok életét. Ezen kritérium alapján nem tüntetjük fel azokat a játékosokat, akik kölcsönből jöttek vissza, újból kölcsön lettek adva, vagy a klub kötelékébe tartoztak, de játékpercük alig volt. Kivétel, ha egy mellőzött játékosnak nagyobb neve van a piacon.

** A lista frissítve: 2022.12.23. (19:00)