Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: csapatot váltott a másodosztályú gólkirály – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) gyengélkedő Kozármisleny tovább igyekszik megerősíteni keretét a tavaszi folytatásra…

 

A Kozármisleny a korábbi hazatérő Kun Bertalan után bejelentette, hogy kölcsönvette a korábbi gólkirály Daru Bence játékjogát a Szeged-Csanádtól.

A 28 éves támadó az NB II-ben igazi gólzsáknak számít, hiszen karrierje során 159 mérkőzés alatt 63-szor vette be az ellenfelek kapuit a második vonalban a Honvéd II, a Siófok, a Zalaegerszeg, a Győr, a Nyíregyháza, a Csákvár és a Szeged színeiben. Daru a legjobb idényét a zalaiaknál töltötte, a 2015-2016-os bajnokságban 22 találatával gólkirályi címet szerzett.

Örülök a kozármislenyi lehetőségnek, nagyon szimpatikus a játékstílus, amit képvisel a csapat, remélem jó játékommal és góljaimmal segíteni tudom a HR-Rent Kozármislenyt. Nagyon bízom benne, hogy a tavaszi szezon során előre lépünk a tabellán és a csapat és én is elérjük céljainkat” – mondta a klubváltása kapcsán.

A Kozármisleny 20 forduló alatt szerzett 19 pontjával az NB II 20 csapatos mezőnyének 18. helyét foglalja el, három ponttal lemaradva az utolsó bennmaradást érő 15. pozíciótól.