Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho elmondta, hogy hol folytatja

Miután az elmúlt hetekben a Brazíliába való hazatéréséről jelentek meg híresztelések, az Aston Villa középpályás tiszta vizet öntött a pohárba…

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Az Aston Villa jelenleg is sérüléssel bajlódó brazil támadó középpályása, Philippe Coutinho közösségi oldalán keresztül igyekezett eloszlatni minden jövőjével kapcsolatos kételyt:

“Sok olyan hírt láttam az elmúlt időszakban, amelyben megemlítettek, azonban ezek között nagyon sok a hazugság. Soha, egyetlen pillanatban sem volt szó arról, hogy elhagynám a csapatot, senkivel sem beszéltem erről. Csak arra koncentrálok, hogy felépüljek a sérülésemből.”

A 30 éves labdarúgó szűk egy évvel ezelőtt a Barcelonától kölcsönben került a birminghamiekhez, akik jó teljesítménye révén júliusban véglegesen megvásárolták őt. Coutinho az előző idény második felében 19 mérkőzésen ötször volt eredményes, azonban a 2022-2023-as kiírásban 13 fellépése egyikén sem tudott betalálni, majd sérülése miatt harcképtelenné vált.

Coutinho 2018 és 2022 között állt a katalán klub alkalmazásában, azelőtt Európában a Liverpool (2013-2018) és az Inter (2008-2013) futballistája volt, míg hazájában a riói Vasco da Gamában nevelkedett.