Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: meglepő helyről érkezhet az erősítés? – sajtóhír

Elsőre mindenképpen több, mint egy érdekes hír jelent meg az angol és a spanyol sportsajtóban az FC Barcelona jövőbeni játékospolitikáját illetően (…)

(…) Abban nincs semmi meglepő, hogy számtalan játékost összeboronálnak a Barcával, ám talán Wilfred Zaha este mégis csak kuriózumnak számít.

A katalán Sport című lap angol forrásokra hivatkozva állítja, hogy a már 30 esztendős, ‘a megzabolázhatatlan ám egyben zseniális játékos’ szerepkörében ismertté váló elefántcsontparti válogatott támadó megszerzésének lehetősége a Barca érdeklődését is felkeltette.

Állítólag a katalánoknál felmerült, hogy a Crystal Palace együttesével jelenleg már csupán hat hónapig szerződésben álló játékost ingyen megpróbálják elcsábítani a nyáron.

Hogy mennyire lehetne gyümölcsöző a Barca és Zaha kapcsolata azt nehéz még csak megjósolni is, ám az biztos, hogy karrierje utolsó nagy lehetőségét kapná a támadó.

A korábban Manchester United-nél is megforduló (ott főleg a viselkedése miatt megbukó) Zaha képességeit egyébként jól jelzi, hogy jelenleg is 32 millió euróra taksálják a játékjogát (Transfermarkt), miközben a Premier League-ben pedig az egyik legjobb támadónak tartják.