Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb angol klub jelentkezett be a Sahtar Donyeck szélsőjéért, Mihajlo Mudrikért – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint nem az Arsenal az egyetlen angol klub, amely szeretné leigazolni a Sahtar Donyeck fiatal szélsőjét, Mihajlo Mudrikot. 

(Photo by Ian MacNicol/Getty Images)

Az angol The Athletic információi szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea ezen a héten tárgyal a Sahtar Donyeck csapatával Mihajlo Mudrik leigazolásáról. Szergej Palkin, a Shakhtar Donyeck vezérigazgatója jelenleg Londonban tartózkodik, hogy megbeszéléseket folytasson a szélsőről.

Mudrikért eddig az Arsenal érdeklődött leginkább, ami a hírek szerint már ajánlatot is tett érte az ukrán klubnak, de még nem született megállapodást közöttük.

A 21 éves ukrán játékos Európa egyik legkeresettebb támadója lett, miután lenyűgöző szezonkezdetet produkált. A Bajnokok Ligájában 6 meccsen 3 gólt szerzett a Sahtar Donyeck színeiben, és ebben a szezonban 10 bajnoki meccsen 8 találatot jegyzett.

A Chelsea a nehéz Premier League-szezon kezdet után igyekszik javítani csatársorán. A londoni kékek jelenleg a tabella 10. helyén állnak, miután a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésükön mindössze egy győzelmet arattak.