Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League-be igazol a horvát válogatott támadó! – sajtóhír

A Sky Sports beszámolója alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Southamptonhoz igazol a Dinamo Zagreb horvát válogatott támadója, Mislav Orsic…

(Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

A Sky információi szerint a Dinamo Zagreb támadója, nevezetesen Mislav Orsic megérkezett a Southamptonhoz az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokra. Orsic nagy részt vállalt abban, hogy a horvát válogatott bronzérmet szerzett a katari vb-n, hiszen 6 mérkőzésen 1 találatot illetve 2 gólpasszt jegyzett. Egyetlen gólját éppen Marokkó ellen lőtte a bronzmérkőzésen. A tapasztalt támadó állítólag 8 millió font ellenében igazol át a Sotonhoz a Zagrebtől.

Mislav Orsic 2018 nyara óta erősíti a Dinamo Zagrebet. A neves horvát klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve 214 találkozón lépett pályára, ezeken 91 találatot szerzett és 40 gólt készített elő. Társaival nyert négy bajnoki címet és egy Horvát-kupát. Egyébként Mislav Orsic korábban már futballozott külföldön, ráadásul több országban is légióskodott. Megfordult Olaszországban, Szlovéniában, Kínában és Dél-Koreában.