Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris szerződést hosszabbítana fiatal tehetségével a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese szeretne szerződést hosszabbítani védőjével, Rico Lewisszal.

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A Football Insider legfrissebb beszámolója alapján a Manchester City máris arra készül, hogy új szerződést kössön fiatal tehetségével, Rico Lewisszal. A 18 éves jobbhátvéd ebben a szezonban kezdett el egyre több lehetőséget kapni Pep Guradiolától, aki elsősorban a katari labdarúgó-világbajnokság utáni időszakban kezdte el egyre gyakrabban használni őt. A spanyol menedzser már több korábbi nyilatkozatában is említette, hogy nagyon meglepődött azon, hogy a fiatal reménység milyen gyorsan alkalmazkodott a csapat játékához, valamint, hogy milyen jól felveszi a harcot a nála jóval rutinosabb játékosokkal is. A hírek szerint a City éppen ezért minél hamarabb szeretne egy új hosszú távú szerződést kötni a védővel, akit jelenleg 2024 nyaráig köt a kontraktusa a csapathoz.

Rico Lewis eddig összesen 10 mérkőzésen léphetett pályára a Manchester City felnőttei között, amelyeken 532 percet kapott a bizonyításra, és 1 gólt szerzett.