Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: párbajra hívná Guardiola a visszavonuló ex-Realost!

Ma kora délután megtartotta Carabao Cup sajtótájékoztatóját a Manchester City spanyolországi menedzsere, Pep Guardiola. A katalán szakember a Southampton elleni negyedöntős mérkőzés felvezetéseként egészen meghökkentő kérdéséket is kapott.

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

Eddig remek idényt fut a Manchester City, és minden sorozatban versenyben van még, ahol elindult, legyen szó Angliáról vagy az európai „frontról”. Az angol bajnok együttes pár napja verte rommá a Chelsea-t az FA-kupában, de máris a következő kihívás előtt áll. Amelynek során a nem túl jó formában levő Southamptont kellene megverniük a ligakupa elődöntőjébe jutáshoz.

A mai sajtókonferencián a riporterek el-elkalandoztak a nem túl izgalmasnak ígérkező mérkőzéstől. Volt olyan médiamunkás, aki Gareth Bale visszavonulásával kapcsolatban faggatta Guardiola mestert. Az edző ugyanis korábban többször összecsapott a walesi szélsővel, amikor az a Real Madridot erősítette. Szerencsére a jó Pepet éppen humoránál találta a kérdező:

„Soha nem próbáltam meg leigazolni, mert túl drága volt. Elképesztő játékos… Fantasztikus karriert futott be, sok mindent megnyert, szerintem több, mint százszor képviselte Walest. Most fantasztikus golf játékos lehet belőle. Korábban elfoglalt volt, de most talán lesz ideje erre, ki is fogom hívni.”

– tréfálkozott, és tett ígéretet a szintén golfszerető Guardiola.

Carabao Cup negyeddöntők
01.10. Kedd
21:00 Manchester United – Charlton Athletic (tv: Arena 4, élő)
21:00 Newcastle United – Leicester City (tv: Match 4, élő)

01.11. Szerda
20:45 Nottingham Forest – Wolverhampton Wanderers
21:00 Southampton – Manchester City (tv: Arena 4, élő)