Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: a Barca támadóját szemelték ki! – sajtóhír

A katalán Sport című lap beszámolója szerint az AC Milannál vizsgálják a lehetőségét annak, hogy az FC Barcelonából elcsábítsák Raphinhát. 

A 26 esztendős brazil szélső nagy reményekkel – és ki túlzással még nagyobb összegért (60 millió €) – érkezett a katalánokhoz a nyáron a Leeds United együttesétől.
Az év eleji biztató kezdés után viszont Raphinha formája jelentősen visszaesett, olyannyira, hogy még a Barca kezdőcsapatából is kikerült az utóbbi időszakban.

A fentiekhez ha hozzávesszük a klub anyagi nehézségeit a játékosok fizetése terén, akkor bizony van alapja annak, hogy az AC Milan fontolgatja Raphinha megszerzését.
A Sport beszámolója szerint az olaszok a nyáron szeretnék magukhoz csábítani a brazil válogatott játékost, akinek a szerződtetését a milánóiak sportigazgatója, Paolo Maldini is szorgalmazna.

A kérdés persze az, hogy az AC Milan kész-e nagy összeget áldozni a Transfermarkt által jelenleg is 50 millió euróra taksált játékosért; vagy esetleg olasz-módi szerint kölcsönszerződéssel próbálkoznánk a milánóiak(…) Mindemellett persze a döntő fakor az lehet, hogy miképpen alakul Raphinha tavasza a katalán fővárosban!