Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szlovén gólkirály igazolt az NB I-be – HIVATALOS

Tim Hall szerződtetése után a keddi napon újabb játékos érkezését jelentette be az Újpest csapata…

 

Az Újpest hivatalos honlapján keresztül számolt be róla, hogy szerződtette a regnáló szlovén első osztályú gólkirályt, Ognjen Mudrinskit.

A 31 éves vajdasági befejező csatár hazájában a Vojvodina, a Jagodina, a Crvena zvezda, a Szpartak Subotica és a Csukaricski csapatában is megfordult, míg légiósként kipróbálta magát Németországban, Svájcban és Lengyelországban is. Mudrinski az előző idényben 27 mérkőzésen szerzett 17 találatával a szlovén bajnokság gólkirálya lett a Maribor színeiben, miközben megnyerték a bajnokságot. Utoljára Thaiföldön futballozott a Lamphun Warriors színeiben.

Összességében  163 mérkőzésen 65 gól és 16 gólpassz szerepelt a neve mellett szerb bajnokságban, miközben kétszer végzett a góllövőlista dobogóján.

“Nagyon messze kerültem a családomtól és a kisgyerekemtől a nyáron, így mindenképpen vissza akartam igazolni Európába. Több megkeresésem is volt a régióból, de a menedzseremmel való egyeztetést követően úgy láttam, hogy ebben a sokra hivatott keretben valóban én lehetek az utolsó hiányzó darab a kirakósban. Alig várom az első bajnoki mérkőzést” – indokolta Újpestre igazolását Mudrinski.