Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott védőt szerződtetett az Újpest – HIVATALOS

A csapnivaló őszi idényt produkáló Újpest egy tapasztalt hátvéddel erősítette meg a játékoskeretét az NB I közelgő folytatására…

 

Az Újpest szerződtette a 25 éves csapat nélküli luxemburgi hátvédet, Tim Hallt, aki már egy ideje próbajátékon volt a lila-fehéreknél.

A négyszeres luxemburgi válogatott védő hazáján kívül a belga Lierse, az ukrán Karpaty Lviv, a portugál Gil Vicente és a lengyel Wisla Kraków soraiban is megfordult, a legutolsó teljes idényt pedig a görög Etnikosz alkalmazásában töltöte.

Az újpestiek hivatalos honlapja kiemelte, hogy Hall ballábas, mely az ő posztján ritkaság, a játéka elegáns, igen kevésszer szabálytalankodik, teljes pályafutása alatt – U19-től kezdve – csupán 23 sárga és 1 piros lapot kapott.

“Korábban is volt már róla szó, hogy Újpestre igazolok, de most jött el az ideje. Az edzőtábor után egyértelművé vált számomra, hogy egy fiatal, tehetséges csapathoz csatlakozom. Tavasszal sokkal jobbak leszünk, mert a játék rendben volt, csak egy kicsi gyilkos ösztön hiányzott a srácokból mind a két kapu előtt” – jegyezte meg az új játékos.