Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapata döntött Dani Alves sorsáról – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, a Barcelona korábbi kiváló játékosa ellen szexuális zaklatás vádja miatt indult eljárás…

(Photo by Hector Vivas/Getty Images)

Miután a katalán hatóságok letartóztatásba helyezték Dani Alvest, a Barcelona egykori meghatározó játékosát jelenleg foglalkoztató mexikói Pumas UNAM azonali hatállyal felbontotta a játékos szerződését.

A 39 éves labdarúgót szexuális zaklatással vádolják, miután a hírek szerint december 30-án a barcelonai Sutton szórakozóhelyen, egy nő vádja szerint Alves beledugta a kezét a fehérneműjébe. A nőt és a klubban tartózkodó barátait a bejelentést követően a legközelebbi rendőrségre szállították, ahol részletesen is beszámoltak a történtekről, majd Alves ellen eljárást kezdeményeztek.

Alves a közelmúltban tagadta az ellene felhozott vádakat: “Először is, mindent szeretnék visszautasítani. Igen, ott voltam egy társasággal, jól éreztük magunkat. Táncoltam, remekül éreztem magam anélkül, hogy bárki magánszférájába gázoltam volna. Nem tudom, ki ez a nő. Ha bemegyek egy mellékhelyiségbe, nem kérdezem meg, ki van ott. Sohasem megyek közel kéretlenül senkihez sem, hogyan tehetnék ilyen egy nővel? Az Isten szerelmére, nem tettem ilyet!”

A brazil labdarúgó korábban 2008 és 2016 között, valamint néhány hónap erejéig 2022-ben erősítette a Barcelonát, legutóbb Mexikóban játszott, ahol 13 mérkőzésen öt gólpasszt adott.