Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mindössze fél szezon után távozhat a Barcelonából Héctor Bellerín – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint akár még a téli átigazolási időszakban távozhat a Barcelona nyáron leigazolt védője, Héctor Bellerín. 

(Photo by Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images)

Az angol The Athletic értesülései szerint Héctor Bellerín a Sporting CP csapatába igazolhat a Barcelonából még januárban, azonban csak akkor, ha a portugál csapatból távozik Pedro Porro.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tottenham Hotspur csapata nagyon szeretné leigazolni Porrót még a téli átigazolási időszak zárása előtt, és jól is haladnak a tárgyalások. Ha távozik, védő híján lesznek a portugálok, és itt jön képbe Bellerín.

Azonban egyre jobban fogy az idő, és még ha sikerül is a Spursnek leigazolnia Porrót, Bellerínnek még rá kell bólintania az üzletre. A hírek szerint a portugál és a spanyol klub még nem vette fel egymással a kapcsolatot.

A 27 éves spanyol védő tavaly nyáron érkezett az Arsenalból ingyen a Barcelonába, miután júniusban lejárt a szerződése az észak-londoni csapattal. Bellerín azonban mindössze csak 7 alkalommal lépett eddig pályára a katalán csapatban, amiből mindössze három mérkőzés volt a La Ligában.

A Sporting korábban a Brighton & Hove Albion jobbszélsőjét, Tariq Lamptey-t szemelte ki Porro helyére, de a Sirályok nem hajlandóak megválni a 22 éves ghánai játékostól.