Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: mégis igazolhat a télen a Barca? – sajtóhír

Korábban ugyan mi is beszámoltunk arról, hogy az FC Barcelona vélhetően nem fog tudni már új játékost igazolni a télen, a katalánok kapcsán az átigazolási hajrában kisebb bombaként robbant a hír, amely szerint a klub Sofyan Amrabat kölcsönvételén munkálkodhat. 

A katari világbajnokságon a védekező középpályás posztján sokak szerint a legjobb teljesítményt nyújtó, Marokkó világbajnoki menetelésében elévülhetetlen érdemeket szerző 26 esztendős játékos barcelonai szerződése egyes hírek szerint akár még meg is történhet az átigazolási szezon utolsó napján.

A Jijantes nevű népszerű Twitch csatornán jelent meg elsők között az a hír, hogy a háttérben a Barca Amrabat kölcsönvételéről egyeztethet a középpályással és a Fiorentinával.

A katalán lapok szerint Amrabat érkezésére alapvetően akkor lehet esély, ha még lesz távozója a Barcának – Felkészül Hector Bellerín?!

A beszámolók szerint a marokkói játékos első körben a nyárig kerülhet a katalán fővárosba, vásárlási opció nélkül; majd ezt követően a két klub újra megvizsgálná az átigazolás lehetőségeit.