Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki a csapat nélkül tengődő Isco! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint Isco iránt az angol bajnokságból (Premier League) érdeklődnek. A spanyol irányítót ugyanis a kiesés ellen küzdő Everton szeretné a soraiban tudni.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A legfrissebb angol sajtóértesülések szerint az Everton együttese élénk érdeklődést mutat Isco iránt. A spanyol játékos igen fordulatos éven van túl, hiszen a Real Madridtól való távozását követően a Sevillához került, az andalúz csapatnál viszont mindössze 4 hónap után úgy döntöttek a felek, hogy jobb, ha elválnak útjaik. A 30 éves középpályás a hírek alapján pár nappal ezelőtt nagyon közel állt ahhoz, hogy a Bundesligában folytassa a pályafutását, de végül meghiúsult az Union Berlinnel való megegyezés. Isco így december közepe óta szabadon igazolhatóként várja az újabb lehetőséget, amit a hírek szerint ezúttal az Everton kínálna fel neki. A liverpooli alakulatra bőven ráférne az erősítés: a források alapján a csapat az átigazolási időszak véghajrájában több játékost is megkeresett, ám mindenki elutasította az igencsak kilátástalannak tűnő klub ajánlatát, ráadásul az elmúlt hónapokban olyan nevek hagyták el a csapatot, mint Anthony Gordon vagy Richarlison, akiknek a helyére nem érkezett minőségi pótlás.

Nagy kérdés, hogy Isco ebbe a közegbe szeretne-e csatlakozni, valamint az is nagy kérdés, hogy mennyire tudna beleilleni egy olyan menedzser rendszerébe, mint a frissen kinevezett Sean Dyche