Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több országból is érkezett ajánlat topcsapattól a magyar védőre

A magyar válogatottban is egyre több szerephez jutó balhátvéd ügynöke a fiatal játékos klubváltási esélyeiről beszélt…

Az AZ Alkmaart erősítő 19 éves magyar válogatott balhátvéd, Kerkez Milos ügynöke, Kaposi DánielSportalnak beszélt a játékos eddigi ajánlatairól és további fejlődéséről.

“Amit a külvilág lát, az nem mindig egyezik azzal, ami valójában zajlik a háttérben. Vannak megkeresések és érdeklődések, de amíg nem történik konkrétum, addig nem akarjuk telekürtölni a médiát különböző csapatnevekkel. Meglátjuk, mit hoz a nyár, de egyelőre csak a jelenről tudok beszélni, és arról, hogy Milos nagyon jól érzi magát a klubjában és Hollandiában” – árulta el a játékosügynök.

“Mindig jönnek ajánlatok, de külön kell választani azokat, amelyekkel valóban érdemes foglalkozni. Az pedig megint más kérdés, hogy ezek közül melyiknek kell nyilvánosságra kerülnie. Nincs szükség arra, hogy minden héten más klubról cikkezzen a média, mert Milos a teljesítményével tulajdonképpen hétről hétre eladja magát.”

Kaposi hozzátette: “Több országból is érkezett ajánlat topcsapattól, de az egyesület helyezésénél fontosabb, hogy milyen szerepet szánnak Milosnak. Fontos a lépcsőzetesség. Persze, minél közelebb vagyunk az elithez, annál kisebbek ezek a lépcsőfokok, de fontos, hogy lépésről lépésre haladjunk.”

A magyar bekk az idei szezonban 32 találkozón három gólt és hat gólpasszt jegyzett, a holland bajnokságban 19 pályára lépés alatt kétszer volt eredményes.