Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: szerb tehetségre is pályázik a klub! – sajtóhír

A minap mi is beszámoltunk arról, hogy az FC Barcelonánál a brazil futball egyik újabb tehetségére, a 17 esztendős Vitor Roque-ra vetettek szemet. Mindeközben persze a katalánok megfigyelői Európában is bőszen tevékenykednek (…) 

(…) Sajtóbeszámolók szerint ugyanis a szerb futball egyik nagy ígérete, a 20 esztendős Stefan Mitrovic is szerepel a Barca által élénken figyelt fiatal játékosok listáján.

A hazájában a Radnicki Nis együttesénél nevelkedő, onnan az elmúlt nyáron a patinás Crvena Zvezdához szerződő (Red Star Belgrade), a pálya közepén és szélén egyaránt jó teljesítményre képes középpályást szerb források szerint több alkalommal is figyelte már a Barca. Minderre a játékos édesapja csak ráerősített azzal, hogy a következőket írta a Twitteren: “Apaként IGEN-t kell mondanom az FC Barcelonára. A Barca kapcsolatban áll velünk, csak úgy mint jó pár európai élcsapat!” –  fogalmazott az érezhetően büszke apa, Ivan Mitrovic.

Stefan Mitrovic klubváltása a szerb lapok szerint a nyáron megtörténik, már csak az a kérdés, hová vezet majd a jelenleg a Transfermarkt által 2,5 millió euróra taksált játékos útja.