Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AC Milan: egymást válthatják a keretben a Barca-játékosok a nyáron! – sajtóhír

Mint arról a minap beszámoltunk, Sergino Dest számára minden jel szerint véget érhet az olaszországi kaland az AC Milan színeiben, miután az amerikai középhátvéd maradásához nem ragaszkodnak a milánóiak – Ellenben egy másik, a Serie A-ban már bizonyító Barca-játékossal. 

Az olasz átigazolási hírekre specializálódó ‘calciometcatoweb‘ beszámolója szerint a jelenleg a Lecce együttesénél kölcsönben szereplő, ott ha még nem is régi legjobbját idéző, de a Serie A-ban önmagát szépen visszaépítő Samuel Umtiti-t szemelték ki a Milannál.

A még mindig csak 29 esztendős középhátvéd az elmúlt nyár végén került a Leccéhez egy idényre kölcsönbe, és a kezdeti beilleszkedést követően a csapat legutóbbi 11 találkozójából 10-en is szerepet kapott, teljesítményét pedig nem egyszer dicsérték az olasz sportsajtóban.

A ‘calciometcatoweb‘ szerint Umtiti a nyáron visszatér Barcelonába, és ha addig nem kísérti újabb balszerencse az egészségi állapotát illetően, minden bizonnyal távozik is a katalán fővárosból, ahol végre-valahára a még mindig 2026 nyaráig szóló szerződését is felbonthatják.

A hírek szerint az AC Milan szeretne is lecsapni a világbajnok játékosra, aki lényegében fizikai állapotán múlhat a klubváltás.