Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappé elárulta, melyik olasz csapatban játszana

A FIFA díjátadó gála alkalmával a Paris Saint-Germain világbajnok klasszisa meglehetősen őszinte választ adott egy szurkolói kérdésre…

(Photo by Christian Liewig – Corbis/Corbis via Getty Images)

A hétfői párizsi FIFA-díjátadó gálán a Paris Saint-Germain klasszisa, Kylian Mbappé éppen arra várt, hogy átjusson a tömegen, amikor egy olasz szurkoló megkérdezte tőle, hogy melyik csapatban játszana, ha egyszer Olaszországba szerződne. Mbappé pedig rávágta, hogy “ha Olaszország, akkor csak az AC Milan jöhet szóba”.

Ugyan a 24 éves kiválóság jelenleg a PSG labdarúgója, köztudott, hogy gyermekkorában a Real Madrid szurkolója volt, azonban azt sem titkolja, hogy közel áll a szívéhez a Rossoneri is. Mbappé korábban a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában bevallotta, hogy ugyancsak régóta szimpatizál a milánói együttessel:

“Különleges a kapcsolatom az AC Milannal. Gyermekkoromban sokat vigyázott rám egy olasz hölgy, így sok időt töltöttem vele, és a családjával. Ők mind az AC Milannak szurkoltak, így én is rengeteg Milan-meccset láttam.”

Mbappét még 2025-ig köti szerződés a PSG-vel, és egyelőre nem tudhatjuk, hogy a francia fővárosban, vagy valamelyik kedvenc csapatában tervezi a további jövőjét.