Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Negyedóra után lecserélte, majd kiosztotta játékosát az olasz csapat edzője

A Juventus 4-2-es győzelmet aratott a Torino ellen az olasz bajnokság (Serie A) legutóbbi, 24. fordulójában…

(Photo by Chris Ricco – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus elleni városi rangadó második félidejében a Torino vezetőedzője, Ivan Juric az 59. percben becserélte Nemanja Radonjicsot, majd negyedórával később lehozta a pályáról, aki heves szóváltás közepette hagyta el a játékteret. A tréner a meccs utáni sajtótájékoztatón sem kímélte a szerb középpályást:

“Nehezen értem ezt meg, de az én olvasatomban ő egyáltalán nem tiszteli ezt a sportágat. Vannak dolgok, amiket meg kell tenned a pályán, és ha csereként bemész, és pont az ellenkezőjét csinálod, mint amit kértek tőled, akkor az annyit jelent, hogy nem vagy ott fejben a meccsen. Ez a srác nyilvánvalóan tehetséges, de abban a hat hónapban, amióta együtt dolgozunk, képtelen voltam futballistát faragni belőle.”

“Egy szögletnél jelen kell lenned, és ébernek kell lenned, hogy tudjál reagálni. Néha megússzuk ezeket a figyelmetlenségeket, de most gólokkal fizettünk értünk” – tette hozzá Juric, aki a harmadik bekapott gól miatt külön hibáztatta a játékost. Radonjic az idei szezonban 21 bajnoki pályára lépés alatt két gólt és egy gólpasszt jegyzett az idényben.

A Torino a legutóbbi veresége után a kilencedik helyet foglalja el a Serie A rendkívül szorosan alakuló középmezőnyében.