Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a Napoli-sztárjának ügynöke elszólta magát?

A Napoli grúz sztárjának, Khvicha Kvaratskheliának az ügynöke, Mamuka Jugeli könnyen félreérthető nyilatkozatot adott a napokban a grúz GeoTeam-nek.

Az interjú középpontjában természetesen Kvaratskhelia teljesítménye és jövője szerepelt.

“Egy dolgot biztosan állíthatok. Kvara a Napolin kívül nem fog másik olasz csapatban futballozni. Ezt már ő is kijelentette. Ugyan nem vagyok varázsló, nincs kristálygömböm, így nem tudom megjósolni, mi lesz a következő években, de nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy csak megkeresik az Intertől, ő pedig eligazolna Nápolyból.” – így a már Nápolyban egyszerűen csak ‘Kvaradonának’ becézett játékos ügynöke.

“Kvara szereti Nápolyt, imádja a klubot. Hosszú távú szerződése van jelenleg is (2027-ig szóló – a szerk.) a klubbal. Hogy felmerült-e már most, hogy új feltételekkel, megújítsák a szerződést? Januárban beszéltünk erről a Napoli sportigazgatójával, Cristiano Giuntolival, és egyet értettünk abban, hogy nem siettetünk semmit. Giuntolival remek a kapcsolatunk, ő lesz az első, aki tudni fog arról, ha bármiféleképpen változna az álláspontunk a klubbal kapcsolatban.” – folytatta a játékosügynök, aki a gondolatai végére hagyta azt a mondatát, amelyet azóta rengetegen felkaptak.

“Kvara azt hiszem a világ bármely csapatába beférne, ehhez nem fér kétség. Köztudott, hogy szereti a Real Madridot. Ezt a saját bőrömön is tapasztaltam már, hiszen én és az édesapja, Badri, nagy Barca-szurkolók vagyunk. Mint Barca-szurkoló, jó érzés lenne látni rajta a Barca mezt, ám Kvara igazi ‘madridista’!” – jegyezte meg Kvaratskhelia ügynöke, aki szerint a grúz kiválóság tagadni sem tudná, hogy imádja a Real Madridot.